• Din varukorg är tom

Kontakt: 
Eva-Lotta Zachrisson  

Namnet by Bestis har en dubbel betydelse, på svenska är ju bästis en riktigt bra vän, på engelska handlar det om "best is".   

by Bestis vill vara bäst och bästis med naturen, hållbarhet, kvalitet och design.

Jag har alltid älskat att jobba med händerna så länge jag minns och alltid blivit uppmuntrad att utforska nya områden. Som projektör och projektledare för solcellslösningar jobbar jag redan i en extremt positiv och miljömedveten bransch! Vardagen bakom ett skrivbord har skapat ett starkt sug att göra något med händerna för att få utlopp för min inneboende kreativitet. Efter många år i Stockholms saluhallar brinner jag för bra råvaror, hög produktionstakt och kvalitet. Att ha en bakgrund som kock är en perfekt grund att stå på för att få takt i produktionen och få till en bra rytm.

Jag drömmer om att kunna anställa individer som är exkluderade från arbetsmarknaden och hjälpa dem att hitta sina styrkor och kompetenser och skapa en känsla av meningsfullhet. Det långsiktiga målet med by Bestis är att bygga upp en produktion med hållbara och rättvisa villkor, där vi själva styr över produktionen och vilka material vi använder. Lika viktig måste formgivningen vara!

Varje ljus är handgjort och handhälls med tålamod och kärlek!